Dette er et spørsmål som ofte blir stilt og samtidig finnes det også en del myter rundt hvordan og når du skal ta Juice Plus+.

  • Myte 1: Tar du Juice Plus+ sammen med varm drikke vil det ødelegge enzymene i kapslene.
  • Myte 2: Du må ikke ta frukt og grønnsakene samtidig, siden kroppen fordøyer dem på ulike måter.
  • Myte 3: Du må ta frukt om morgenen og grønnsaker på kvelden, siden du må fordele næringsstoffene ut over dagen.

Vel, det er forståelig at disse mytene har oppstått, men la oss avlive disse mytene ved å se på hva forskningen sier om dette.

For det første vil du ikke kunne drikke noe som er varmt nok til å kunne ødelegge enzymene i produktet.

For det andre behøver du ikke bekymre deg for fordøyelsen av plantenæringsstoffene i JuicePlus+. Frukten, grønnsakene og bærene er allerede presset til juice og tørket til pulver, og følgelig kreves det ikke ekstra fordøyelse fra kroppens side.

Forskningen viser også i en studie hvor de blandet frukt, grønnsaker og bær inn i en kapsel hadde samme effekt som om du tok dem hver for seg. Videre viser forskningen en overførende effekt med Juice Plus+. Hva er ”en overførende effekt?” Til forskjell fra isolerte vitaminer gjenkjennes vitaminer og næringsstoffer i Juice Plus+ som ”whole food” av organene og cellene i kroppen vår. Det betyr at næringsstoffene fra Juice Plus+ lagres i kroppen og gir minst 24 timers beskyttelse. Der hvor bare et fåtall vitaminer eller næringsstoffer tas opp av kroppen gir det i beste fall kun en beskyttende effekt i noen få timer.

Hvis du er interessert i detaljene og ønsker å lese kliniske studier, anbefaler vi at du leser en studie som er publisert i ”the Journal of the American College of Cardiology, volume  41, May 21, 2003.” Studien er gjort av Drs Plotnick og Vogel og deres team ved University of Maryland.

Før Drs. Plotnick og  Vogel (som er ledene på sitt fag innenfor hjerte/kar sykdommer) gjorde studien på Juice Plus+, hadde de aldri tidligere sett en slik overførende effekt når de brukte tradisjonelle vitaminer og kosttilskudd for å kurere spasmer i arteriene etter inntak av et måltid med høyt fett innhold.

Så for å gå tilbake til spørsmålet som denne artikkelen startet med : “Hvordan og når ta JuicePlus+”, er svaret at du kan det både frukt, grønnsaker og bær samtidig. Du kan også ta det på den tid av dagen som passer deg best. Som daglig rutine anbefaler vi at du tar alle 6 kapslene (frukt, grønnsaker og bær) før frokost og sammen med et glass vann, så glemmer du det ikke.

Selvfølgelig er det best å ta Juice Plus+ sammen med rent vann, siden studier viser at kaffe og vin til en viss grad påvirker opptaket av næringsstoffene i kroppen. Noen mennesker er veldig sensitive og kan bare ta grønnsaksblandingen til frokost, siden det eller gir dem for mye energi og de får ikke sove hvis de tar grønnsakene senere på dagen. Noen ønsker i perioder å ta mer en 6 kapsler om dagen og det er helt i orden, fordi det ikke er mulig å få en overdose av Juice Plus+. Dessuten renser Juice Plus+ kroppen din 24 timer i døgnet 7 dager i uken.

Konklusjonen er: Ta Juice Plus+ hver dag, minst 6 kapsler med frukt, grønnsaker og bær. Det virker for deg.

Kilde: drmitraray.com
>