Alt for mange i dette landet dør fra hjerteatakk, slag eller noen form for kreft. Jeg trenger ikke være en av dem. Ved å spise mye frukt og grønnsaker holder jeg energien oppe og tar vare på helsen. Jeg har også hver dag stor glede av JuicePlus+ som består av 17 forskjellige frukt og grønnsaker.

Når jeg var toppidrettsutøver hadde jeg som mål å vinne. Nå er mitt mål å beholde god helse og samtidig være tilstede for min familie. Derfor passer jeg på å spise mye frukt og grønnsaker hver eneste dag. Frukt og grønnsaker passer også glimrende som snacks og jeg setter pris på salat til lunch og minst 2 grønnsaker til middag.

For å sikre at jeg får i meg hele symfoniorkesteret med frukt og grønnsaker hver dag tar jeg JuicePlus+ som også har solid vitenskaplig dokumentasjon i ryggen. Det er viktig å ha fokus og det er viktig med et stort og variert antall med frukt og grønnsaker hver dag.

På denne måten tar jeg også vare på immunsystemet mitt. Et sterkt immunsystem som fungerer gir meg en mye bedre hverdag.

Bruk den sjansen du har i dag. Det er den lille forskjellen du gjør for deg selv hver dag som skaper din fremtid. JuicePlus+ er enkelt og gir deg alle de frukt og grønnsaker du trenger hver dag.

Jeg anbefaler deg å starte å spise Juice Plus+. Det er bra for deg.

Egil Søby

Sjekk bloggen : www.egilmotivasjon.com

>