0 comments

Mindre smerte, mer energi

Det er god hjelp i å spise mat som reduserer inflammasjoner og betennelser i kroppen din.

Det er mye sannhet i utrykket “du er hva du spiser” Mye plantemat i kostholdet ditt vil ikke bare være veldig bra for helsen din, men det vil også redusere betennelser.

MATVARER MED HØYT FIBERINNHOLD:

Mer fiber i kostholdet ditt vil sannsynligvis redusere betennelse, sier Arthritis Foundation. Hele korn kan gi deg et løft av fiber også.

FRUKT & GRØNNSAKER:

Søk etter mer frukt og grønnsaker; jo mer fargerik, desto bedre. Bær er fullpakket med antioksidanter, så vel som mørke bladgrønne grønnsaker.

Paprika og tomater har også vist seg å redusere betennelser, selv om de som medlemmer av “Nightshade” familien. Dette er grønnsaker som vokser om natten i stedet for i løpet av dagen.

Prøv også å kjøpe økologiske matvarer som er fri for potensielt skadelige plantevernmidler.

FERSKE OG NATURLIGE MATVARER:

Noen av dine favoritt krydder reduserer betennelser. Tilsett litt gurkemeie, cayennepepper, timian, rosmarin og chilipulver. Løk og hvitløk kan også redusere betennelser i kroppen. Ingefær, kanel og nellik har også en antiinflammatorisk virkning.

OMEGA FETTSYRER:

Disse fettsyrene bidrar til å redusere betennelser. Omega-3 fettsyrer finner du i fet fisk som laks og sardiner, så vel som grønne grønnsaker, valnøtter, gresskarfrø, linolje og malt linfrø.

Å ta et omega tilskudd, er en annen god måte å sikre riktige nivåer. I dag er det mye som taler for at et plantebasert omega tilskudd er å foretrekke foran et omga tilskudd laget fra fiskeolje.

JuicePlus+ har et av de beste Omega tilskuddene i markedet i dag. Det er plantebasert og vi anbefaler deg å spise dette.

VANN:

Det er riktig. Vann er nyttig for å skylle ut giftstoffer og irriterende stoffer som kan forårsake betennelser. Vann er også viktig for å sikre optimale funksjoner i kroppen vår. Ta et glass vann akkurat nå og fortsette å drikke til du når 2 liter om dagen.

TILSKUDD SOM VIRKER:

Tilskudd fra naturlige kilder med frukt, grønnsaker, bær og plantebaserte Omega Blend tilskudd har vist seg å redusere betennelser.

Det foreligger flere kliniske studier som viser at JuicePlus+ reduserer systemisk inflammasjon og betennelser.

Perfekt kombinasjon å spise hver dag. JuicePlus+ Premium (frukt, grønnsaker og bær), sammen med JuicePlus+ Omega Blend

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>