0 comments

Lag en Green Riders Smoothie

Vi har en enkel og sunn oppskrift som vi gjerne deler med deg. Det gjelder å gi kroppen drivstoff som gir god helse, energi og overskudd og så smaker det veldig godt.Alt for ofte velger vi og barna raske løsninger og mat med kalorier uten næring. Kjenner du deg igjen?

Med en GREEN RIDERS SMOOTHIE kan du forandre på dette. Et glass med friske frukter og mørke grønnsaker gir energi, er et raskt måltid som er sunt, og det vil over tid transformere helsen din til det bedre.

I dag er det over 500 000 mennesker rundt om i verden som daglig tar en grønn smoothie. Det handler om en grønn og helsebringene livsstil. Jeg håper du også blir med i vår “Green Riders bevegelse”.

5 GRØNNE TIPS FOR AT DU SKAL KOMME I GANG:

Før vi deler vår grønne favoritt smoothie har vi noen gode tips til deg.

1 – Følg 60/40 formelen.
Når du lager dine grønne smoothier, hell ikke bare ulike frukt og grønnsaker opp i blenderen. Sjansen er at smaken ikke blir så god som den kan være. Bruk derfor 60% med frukt og 40% med bladrike grønnsaker.

Bruker du JuicePlus+ Complete i smoothie kan du øke andelen grønnsaker opp mot 80%. Noen har også 100% grønnsaker sammen med JuicePlus+ Complete og frosne blåbær. Det er også veldig bra med noen knuste linfrø i smoothien.

Du kan prøve deg frem med ulike blandinger. Husk at det er mye lettere å lage god smak når du tilsetter JuicePlus+ Complete vanilje.

2 – Trinnvis blanding av grønnsakene.
Du får best resultat når du blander trinnvis og unngår også bladbiter i smoothien. Bland derfor først de grønne bladene og tilsett deretter frukten.

3 – Bruk frosen frukt.
Liker du en kald smoothie? Frys ned modne bananer (skrell dem først), druer, ananas eller bær. Dette er også en fin måte å ta vare på frukt som du kjøper.

Du kan også fryse de grønne bladene i en frysesikker pose. Bare sørg for å legge de frosne grønne bladene rett i blenderen når du tar dem ut av fryseren.

4 – Bruk naturlige rå søtstoffer.
Bruk naturlige søte frukter til en smoothie som du synes blir lit bitter eller litt for “grønn.” Her kan du bruke naturlige søte frukter som bananer, mango, epler, pærer eller dadler. Bruk ikke sukker eller kunstige søtningsmidler.

5 – Lag grønne smoothie som den perfekte hurtigmaten.
Vi vet at livet kan bli veldig travelt – spesielt om morgenen. Det er grunnen til at vi synes grønne smoothies er den beste hurtigmaten for folk som er på farten.Du kan blande den grønne smoothien kvelden før og oppbevare den i kjøleskapet (opptil 2 dager). Bruk et lufttett lokk for å begrense oksideringen og hold det så friskt som mulig. Rist den godt før du drikker den.

Her har du oppskriften til vår første Green Riders Smoothie:

BEGINNER`S GREEN RIDERS SMOOTHIE

Denne tropiske godbiten er perfekt å starte med for en nybegynner på grønne smoothie.

Spinaten har en mild smak og er fullpakket med over 20 forskjellige næringsstoffer, vitaminer, mineraler, antioksidanter og aminosyrer av høy kvalitet. Denne oppskriften passer også perfekt for barn.

INGREDIENSER:

* 2 kopper spinat
* 2 kopper vann
* 1 kopp mango
* 1 kopp ananas
* 1-2 bananer.

Bruk minst en frossen frukt for å avkjøle smoothien din. Vi bruker ofte frosne mangoer og bananer med våre grønne smoothies.

TIPS: Enda bedre og rikere på næringstoffer om du også legger til JuicePlus+ Complete vanilje.

SLIK GJØR DU DET:

Pakk 2 kopper med grønne blad i en målekopp og legg deretter i blenderen. Tilsett vann og bland sammen til alle bladbiter er borte.

Tilsett mango, ananas og bananer og bland den igjen til den er jevn.

Hell i en glasskrukke (eller en kopp etter eget valg).

Drikk og kos deg som en Green Riders 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>