Som overlege, kirurg og spesialist på sykdommer i blodårene er det viktig for meg å fortelle hvordan kan beskytte deg mot sykdommer i hjerte/kar systemet. Rikelig inntak av friske frukt og grønnsaker hver dag beskytter deg mot åreforkalkning (aterosklerose).

Samtidig reduserer frukt og grønt også kreftforekomst og sykdommer i muskelskjelettet. Ved å leve og spise sunt unngår man sykdom og øker livskvaliteten.

Hvorfor anbefaler jeg JuicePlus+?

Det foreligger massiv forskningsmessig dokumentasjon på at man trenger mye friske frukt og grønnsaker hver dag. Den amerikanske hjerteforening anbefaler 9-13 enheter per dag.

Ensidig tilførsel av kunstige vitaminer hjelper ikke og kan til dels være skadelig.

Gjennom frukt og grønnsaker får man i seg hele spekteret av vitaminer, fytonæringsstoffer og mineraler. Alt dette må være optimalt tilstede for at kroppen skal være best mulig i balanse.Problemet er at det er vanskelig å få i seg nok frukt og grønnsaker hver dag!!

Det er dokumentert uavhengig forskning fra mer enn 20 ulike Universiteter fra forskjellige land at vitaminene og fytonæringstoffene i JuicePlus+ tas opp i kroppen og de virker. Disse studier er publisert i medisinske tidsskrifter.

JuicePlus+ er trygt å ta.

Det virker og er det samme som næringstoffer fra frukt og grønnsaker i en kapsel. Både unge og gamle trenger det.

JuicePlus+ – the next best thing to Fruit and Vegetables.

Hilsen

Overlege Tor Flørenes, Oslo, Norge

 

>